Trener(e): Oddbjørn Sindland
Dommer: Morten Andersen-Gott
Tilskuere: 291

Kampreferat

Før kampen var det noe usikkerhet rundt om dette var et oppgjør Lyn ville klare å hente noe fra. Lillestrøm kom til kampen med form, selvtillit og ikke minst det knippe sterke signeringer fra sommeren. Men Lyn gikk ut fra start uten respekt og frykt, og viste seg som et vel så godt lag da kampen var i gang. Lyn scoret først på et mønsterangrep som selvfølgelig ble avsluttet av Anna Aahjem. Lyn tar med seg ledelsen inn i pausen, og litt inn i andre omgang legger Anna Aahjem på til 2-0 etter nok et godt angrep hvor Selma Hernes blant annet sender henne gjennom med et lekkert hælspark. Lillestrøm reduserer kvarteret etterpå og ser ut til å kaste alt på Lyn i et forsøk på å få et poeng. Det åpner masse rom bakover hvor Anna Aahjem kunne boltre seg. Det gjorde hun til gangs og kontret inn 3-1 bare minuttet etter Lillestrøms redusering. Dette var Lyns første toppserie hat-trick. Gratulerer til Anna for den bragden. Kampen fisler ut og Lyn tar med seg tre sterke poeng.