Trener(e): Henning Berg
Dommer: Svein Oddvar Moen
Tilskuere: 6025

Kampreferat

Lillestrøm åpnet klart best på Ullevaal og tok også tidlig ledelsen da Mouelhi spilte gjennom Occean. Gjestene hadde kontroll på kampen, men Lyn kom gradvis noe mer med utover i første omgang. Hjemmelagets største sjanse var ved Erling Knudtzon, men 0-1 til pause var et rettferdig resultat. Laget fra Akershus var nok også nærmere 0-2 enn Lyn var 1-1.

Lyn klarte ikke å heve seg etter hvilen og kampen ble etterhvert mer og mer enveiskjøring. 0-2 kom da dommeren feilaktig dømte straffe og gult kort mot en uforstående Jo Tessem. Lyn prøvde å komme inn i kampen igjen, men evnet det ikke. Espen Hoff fikk en brukbar mulighet som han rotet bort og nærmere kom ikke Lyn denne kvelden. Lillestrøm hadde derimot mer å by på og satte inn både det tredje og det fjerde målet. Det siste på et frispark fra langt hold som Eddie Gutafsson absolutt skulle tatt, men dette var ikke kvelden for verdens peneste drakter.

Christian Brink ble kåret til Lyns beste på en kveld da kollektivet kollapset. Denne kampen bør glemmes så fort som mulig.