Mjøndalen - Lyn 3 - 1(2 - 1)

Nedre Eiker, 05.05.1957 (Landsdelsserien Østland/Nordre)

Lagoppstilling

NB! Bare 3 spiller(e) er registrert i lagoppstillingen!
Sitter du på informasjon om kampen og vil hjelpe? Ta kontakt med erik alfakrøll lynfotball.net

Kampreferat

Mjøndalen slo Lyn 3-1 i Mjøndalen. Stillingen ved pause var 2-1. Det var 2500 tilskuere. Hjemmelaget fikk et heldig mål ved Åge Formo efter 7 minutter. Det må debiteres Lyn-keeperen. Oslo-laget utlignet fem minutter senere, men Sigurd Hansen scoret noe lettkjøpt for Mjøndalen i det 17. minutt. I annen omgang dominerte Mjøndalen og øket til 3-1 ved Sigurd Hansen i det 12. minutt. Seieren var fortjent. Centeren Åge Formo var en drivende kraft i Mjøndalens lag. Lyn la an på å spille korrekt fotball og viste undertiden fine detaljer, men det må en annen slagkreft til i seriekamper hvor spillet fra motstanderens side er adskillig mer robust. Halfbackene med Thor Hernes i spissen var gode i forsvar, men fulgte for lite med i angrep. Bjørn Hornmoen og Thor Oscar Næss var best i løperrekken.

Kampreferat fra Aftenposten 6. mai 1957.