Trener(e): Finn Bredo Olsen
Dommer: Magnus Koløy
Tilskuere: 600

Kampreferat

Sesongens første Lynkamp med oppholdsvær fra start til slutt. Lyn tok kommandoen fra start, men manglet litt på presisjonen som ble vist i sesongens første kamper. Bakover var det bunnsolid, men framover skortet det litt på sjansene i innledningen. Lyn hadde uansett et godt overtak, og det var i aller høyeste grad fortjent da Edwin Kjeldner scoret dagens første etter pasning fra Lasse Brandal. Etter å ha blitt bortskjemt i de første kampene var det en litt avventende stemning på Frogner, men Lyn, som i dag var gjester, virket på god vei til tre poeng selv om det ble med det ene målet før pause.

Etter hvilen kom Lyn mer til sin rett, og bare sju minutter ut i omgangen var det hele avgjort etter at Jonas Rygg og Edwin Kjeldner hadde lagt på til 3-0. Frigg2 hadde ikke mer å by på i denne omgangen enn den første, og det ble etterhvert klart at det bare var et spørsmål om hvor stor Lynseieren skulle bli. Etter å ha gjort unna alle byttene ble Frigg2 ytterligere svekket av en skade mot slutten. De siste ti minuttene scoret Jonas Rygg sitt andre for dagen før Vegard Vinje fastsatte sluttresultatet til sterke og komfortable 5-0. Lyn beholdt dermed tabelltoppen etter to runder.