Trener(e): Lars Petter Andressen og Mikal Emil Aaserud
Dommer: McSonny Chris Ekeogu
Tilskuere: 405

Kampreferat

Det ble en minnerik kveld da Lyn skulle begynne veien tilbake til toppen av norsk fotball. Med flere hundre syngende supportere, bluss og stor stemning på Ekebergsletta var rammen rundt kampen den beste. Lyn stilte et ungt lag som tok kommandoen i kampen fra start. Åpningsminuttene var kanskje noe famlende, men sjansene kom etter hvert og det gikk ikke mer enn 17 minutter før Lyn tok ledelsen. Bastionen tok helt av og flere titalls supportere stormet banen for å feire scoringen. Lyn fortsatte dominansen utover i omgangen og gikk til pause med solide 4-0. Særlig var andremålet og fjerdemålet minneverdige. Det første etter flott veggspill i feltet, det andre fra nesten død vinkel ute ved cornerflagget.

Andre omgang begynte ganske likt med et Lynovertak som de første minuttene ikke ga uttelling tross flere smell i treverket. Igjen ble det scoring etter snaue 20 minutter av omgangen, men da hjemmelaget umiddelbart svarte med redusering løsnet det ordentlig for Lyn. Baklengsmålet tente tydeligvis gutta som svarte med to mål til i løpet av tre minutter. Tre mål til i sluttminuttene fastsatte sluttresultatet denne festkvelden til 10-1. Av sju forskjellige målscorere var det Stefan Kaklidakis som utmerket seg med tre scoringer på den ene omgangen han spilte.